MagyarEnglish
Hirdetés

Fordítás

Nyelvek
MAGYAR, ANGOL, német, francia, olasz, spanyol, orosz, lengyel, szlovák, cseh, szerb, horvát, román
(a nagybetűs nyelvek bármelyik másik nyelvvel párban, a többi nyelv csak a magyarral párban)

Szakterületek
Kiemelt szakterületeink a jog, pénzügy, biztosítás, bankügy, marketing, HR, kereskedelem, idegenforgalom, közigazgatás és EU, de vállaljuk egyéb témájú szövegek fordítását is.

Irányárak
A fordítási szolgáltatás árai 2,2 és 5 Ft + ÁFA/leütés között mozognak a cél- és forrásnyelvtől, a formátumtól, a szöveg terjedelmétől, összetettségétől, és nem utolsósorban a határidőtől függően. A konkrét szöveg megtekintése után Ön egyösszegű árajánlatot kap irodánktól, amely a fordításon túl tartalmazza a szerkesztés, a korrektúra, és a lektorálás díját is.

Anyanyelvi lektorálás
Nincs annál kellemetlenebb, mint amikor egy lehetséges üzleti partner vagy megrendelő az Ön internetes oldalait, katalógusait, marketing anyagait böngészve önkéntelenül elmosolyodik a szöveg fordításának minősége miatt. Amennyiben a lefordított szöveget anyanyelvű közönségnek szánja és fontos, hogy a szöveget olvasva a megfelelő kép alakuljon ki az olvasóban, feltétlenül javasoljuk anyanyelvi lektorálás igénybevételét. A fordítás anyanyelvi lektorálás nélkül is képes visszaadni az eredeti tartalmat, de az anyanyelvi szintű megfogalmazás nem garantálható.

Hiteles fordítás

A jelenleg hatályos magyar jogszabályok értelmében Magyarországon csak az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda (OFFI) által hitelesített fordítás fogadható el hitelesként. Kivétel ezalól a cégkivonat, melynek hiteles fordítását, ill. fordításának hitelesítését más fordítóirodák is elvégezhetik. Lehetőség van ún. hivatalos fordítást készíttetni, ami annyit jelent, hogy az iroda a megrendelő kérésére, az eredeti és a lefordított anyagot összefűzi, cégbélyegzővel lebélyegzi, és ellátja egy záradékkal, amelyben tanusítja, hogy az eredeti és a lefordított szöveg tartalmában megegyezik. Ez a fordítás Magyarországon nem minősül hitelesnek.

A fordítási szolgáltatással kapcsolatos további részleteket illetően, kérjük, olvassa el Vállalási feltételeinket.